Γενικές Ερωτήσεις

Το SMS GoToCube είναι πλατφόρμα μηνυμάτων όπου μπορείτε:

 • να στείλετε μήνυματα σε ένα ή πολλά άτομα
 • να καταχωρήσετε επαφές, να δημιουργήσετε ομάδες επαφών
 • να δημιουργήσετε πρότυπα μηνυμάτων
 • να προγραμματίσετε μηνύματα για να σταλούν συγκεκριμένη μέρα και ώρα

Μπορείτε να αγοράσετε μονάδες από την πλατφόρμα GoToCube και η πληρωμή να γίνει με κάρτα ή με λογαριασμό PayPal, και απευθείας ο λογαριασμός σας θα πιστωθεί με τις μονάδες που αγοράσατε.
Δεν υπάρχει ημερομηνία λήξης στις μονάδες.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι τόσο η ηλεκτρονική πληρωμή με κάρτα ή με λογαριασμό PayPal όσο και η προστασία προσωπικών δεδομένων είναι πλήρως ασφαλές.

Βεβαίως μόλις ενημερωθεί ο αριθμός τμολογίου και απόδειξης θα σας σταλεί email.

Δεν χρειάζεται να προγραμματίσετε τέτοιου είδους μηνύματα καθώς το SMS GoToCube παρέχει υπηρεσία εορτολογίου και αποστέλλονται αυτόματα ευχετήρια μηνύματα με το κείμενο και την ώρα που εσείς επιθυμείτε τόσο σε γενέθλια όσο και ονομαστική γιορτή, νοουμένου ότι οι επαφές είναι στα ελληνικά για γιορτή και έχετε συμπληρώσει ημερομηνία γέννησης για τα γενέθλια. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε την υπηρεσία αυτή από το προφίλ σας.

Πρόσβαση

Για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πλατφόρμα SMS GoToCube πρέπει να κάνετε Εγγραφή.
Για να μπορείτε να προχωρήσετε σε αποστολή μηνυμάτων θα πρέπει να αγοράσετε μονάδες.

Μπορείτε κάνετε Εγγραφή και να συμπληρώσετε το πεδίο “Όνομα Εταιρείας” για να εκδίδεται το τιμολόγιο και η απόδειξη στο όνομα της εταιρείας.
Όταν είστε εταιρεία μπορείτε να έχετε πολλούς χρήστες κάτω απο το όνομα της εταιρείας, για να γίνει αυτό επικοινωνήστε μαζί μας Εδώ.
Για να μπορείτε να προχωρήσετε σε αποστολή μηνυμάτων θα πρέπει να αγοράσετε μονάδες.

Σε περίπτωση που έχετε ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασης από την σελίδα Σύνδεση μπορείτε να κάνετε κλίκ “Ξεχάσατε τον κωδικό σας” και ακολουθήστε τις οδηγείες.

Μπορείτε να αλλάξετε τον κωδικό σας από το προφίλ πατώντας “Επαναφορά Κωδικού” και θα σας σταλεί στο email σύνδεσμος για να δημιουργήσετε νέο κωδικό.

Σε περίπτωση που ξεχάσετε το όνομα χρήστη θα επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο +357 26935999 Δευτέρα – Παρασκευή 09:00-17:00.

Μήνυμα

Για να στείλετε μαζικά/ατομικά SMS πρέπει πρώτα να καταχωρήσετε τον αριθμό τηλεφώνου στις επαφές και μετά να επιλέξετε όλες/κάποιες επαφές από την λίστα επαφών ή να επιλέξετε ομάδα/ες.

Μπορείτε να γράψετε το κείμενο στην γλώσσα που επιθυμείτε μέχρι 459 χαρακτήρες. Άν είναι στα ελληνικά το κείμενο θα σταλεί με κεφαλαίους χαρακτήρες.

Χρέωση Μονάδων:

 • 1-160 Χαρακτήρες: 1 Μονάδα
 • 161-306 Χαρακτήρες: 2 Μονάδες
 • 307-459 Χαρακτήρες: 3 Μονάδες

Βεβαίως μπορείτε να καταχωρήσετε ότι όνομα επιθυμείτε από 3 μέχρι 11 αγγλικούς χαρακτήρες. Δεν υποστηρίζονται αριθμοί, κενά ειδικοί και ελληνικοί χαρακτήρες.

Τα μηνύματα μας έχουν 100% επιτυχία αποστολής, αν όμως για οποιοδήποτε λόγο π.χ λάθος αριθμός τηλεφώνου ή δεν είναι σωστά συμπληρωμένα τα πεδία τότε θα σας σταλεί email να σας ενημερώνει ότι δεν στάληκαν έτσι ώστε να γίνουν οι ανάλογες διορθώσεις. Για το ιστορικό και την κατάσταση όλων των SMS μπορείτε να ενημερωθείτε από τον Πίνακα Μηνυμάτων, και να δείτε αναλυτικές αναφορές στις γραφικές παραστάσεις που υπάρχουν στον “Πίνακα Δεδομένων” .

Στο παρόν στάδιο μπορείτε να στείλετε μήνυμα σε όλα τα κινητά τηλέφωνα με Κυπριακό αριθμό.

Μπορείτε να στείλετε προσωποποιημένα μηνύματα με την χρήση ονόματος ή/και επιθέτου στην πτώση που χρειάζεται (Κλητική, Αιτιατική π.χ Μάριος, Μάριε, Μάριου) εφόσον έχετε καταχωρήσει τις επαφές σας στα Ελληνικά. Αν έχετε καταχωρήσει τις επαφές σας με αγγλικούς χαρακτήρες θα μπορείτε να στείλετε προσωποποιημένο μήνυμα με την χρήση του ονόματος όπως το καταχωρήσατε χωρίς τις πτώσεις (π.χ Marios).

Επαφές

Κατα την “Προσθήκη Επαφής” συμπληρώνεται την φόρμα όπου καταχωράτε 4 πληροφορίες (πεδία).

Αυτά τα 4 Πεδία μπορείτε να τα ονομάσετε έτσι ώστε οι επαφές σας να έχουν τις αντίστοιχες πληροφορίες.

 • Πεδίο 1: Αριθμός Τηλεφώνου (Σταθερό πεδίο)
 • Πεδίο 2: π.χ Όνομα, Επίθετο, Διεύθυνση, Αριθμός Εγγραφής Οχήματος, κ.α.
 • Πεδίο 3: π.χ Όνομα, Επίθετο, Διεύθυνση, Αριθμός Εγγραφής Οχήματος, κ.α.
 • Πεδίο 4: Πληροφορία Ημερομηνίας π.χ Ημερομηνία Γέννησης/Εγγραφή Πελάτη, κ.α.

Στην λίστα επαφών θα βρείτε τις πληροφορίες που επιλέξατε να καταχωρήσατε για τις επαφες.

Μπορείτε να διαγράψετε μια επαφή πηγαίνοντας στο μενού “Επαφές” και επιλέγετε την επαφή που θέλετε να διαγράψετε. Η επαφή θα διαγραφει απο τις επαφές, ομάδες επαφών και προγραμματισμένα μηνύματα. Τα SMS που στάληκαν μπορείτε να τα δείτε από τον Πίνακα Μηνυμάτων. Μετά την διαγραφή δεν μπορείτε να επαναφέρετε την επαφή, θα πρέπει να δημιουργηθεί νέα επαφή.

Θα διαγραφεί από τις ομάδες και αν υπήρχαν μηνύματα προγραμματισμένα προς αυτή την ομάδα και δεν επιθυμείτε να σταλούν τότε πρέπει να τα διαγράψετε από τον πίνακα μηνυμάτων ανα επαφή. Μετά την διαγραφή δεν μπορείτε να επαναφέρετε την ομάδα επαφών, θα πρέπει να δημιουργηθεί νέα ομάδα.

Μπορείτε να καταχωρήσετε όσες επαφές επιθυμείτε δεν υπάρχει περιοσρισμός.

Επιλογές Αποστολής SMS

Μπορείτε να στείλετε μεταχρονολογημένο μήνυμα με τρία απλά βήματα:

 • Βήμα 1 – Επιλέγετε επαφές/ομάδες
 • Βήμα 2 – Συντάσετε το μήνυμα είτε επιλέγετε πρότυπο (αποθηκευμένο μήνυμα που έχετε ετοιμάσει εσείς)
 • Βήμα 3 - επιλέγετε ημερομηνία/ώρα που επιθυμείτε να σταλεί το μήνυμα

Όταν δημιουργήσετε τα SMS θα τα δείτε στον πίνακα μηνυμάτων ώς προγραμματισμένα. Τα μηνύματα θα σταλούν αυτόματα την χρονική στιγμή που επιλέξατε χωρίς να χρειαστεί να συνδεθείτε ξανά στον λογαριασμό σας.

Πρότυπο

Πρότυπο είναι το δείγμα του μηνύματος προσωποιημένο ή μη όπου μπορείτε να δημιουργήσετε όταν έχετε λίγα λεπτά χρόνο και να είναι έτοιμο για όταν το χρειαστείτε. Ονομάστε τα με βάση το περιεχόμενο τους έτσι ώστε να μπορείτε να τα βρείτε εύκολα απο την “Προβολή Προτύπων”. Δημιουργώντας πρότυπα κερδίζετε χρόνο και δεν χρειάζεται να ξαναγράφετε τα κείμενα σας από την αρχή. Μπορείτε να επεξεργαστείτε το πρότυπο ή να το διαγράψετε.

Όταν διαγράψετε πρότυπο τότε διαγράφετε απο τα πρότυπα και παύει να υπάρχει ώς επιλογή. Αν ένα πρότυπο είναι επιλεγμένο σε Προγραμματισμένο μήνυμα τότε παραμένει ώς κείμενο στα αντίστοιχα SMS.